HomeVijfde klasseLSVV'70Rabobank, poule F: Roodenburg en LSVV ’70 bestrijden elkaar, maar vooral de...

Rabobank, poule F: Roodenburg en LSVV ’70 bestrijden elkaar, maar vooral de weerselementen

-

Rabobank LAV Cup poule F – Omdat het hoofdveld niet bespeelbaar was, moesten Roodenburg en LSVV’70 uitwijken naar het kunstgras. Onder werkelijk erbarmerlijke weersomstandigheden maakten beide teams er het beste van, hoewel goed voetbal dinsdagavond nauwelijks mogelijk was. Toen vlak voor het begin van de wedstrijd ook nog één lichtmast uitviel,  was er helemaal sprake van een surrealistisch decor op Sportpark Noord. Alen Stjepanovic was namens LSVV’70 in de eerste helft dicht bij de openingstreffer en Leo Casteel zag zijn doelpunt worden afgekeurd, maar het waren de gastheren die vlak voor rust de score openden. Een afstandsschot van Younes Oulmoudem was de LSVV’70 -goalie te machtig (1-0). Na rust liep Roodenburg via twee doelpunten van Abdelhak Bouchnafa uit naar 3-0, waarna de bezoekers de eindstand op 3-1 bepaalden.

Roodenburg-trainer Cengiz Donmez was ondanks de moeilijke omstandigheden toch tevreden dat er gespeeld was.  Donmez: ,,We hebben de laatste 2 wedstrijden gewonnen en zitten in een lekkere flow, dat willen we vasthouden. Hoe meer wedstrijden we spelen, des te beter we ingespeeld raken. Ik ben positief gestemd over de rest van het seizoen. We hebben niets te verliezen, niemand verwacht iets van Roodenburg. Zaterdag krijgen we Woubrugge op bezoek, ik zie zeker mogelijkheden om de 3e zege op rij te boeken’’, aldus de verregende oefenmeester.