Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

SJZ in zee met Jumbo Zoeterwoude en Stichting Kanjer Wens

Rurh gold artikelbanner
ALV artikelbanner

Het is SJZ-promotie gelukt om een hele mooie deal te sluiten met onze kledingleverancier Klupp Sportswear en Jumbo Zoeterwoude, Jan Versluis. Buiten SJZ profiteert ook Stichting Kanjer Wens van deze mooie samenwerking.

Wat gaat er veranderen: Voor de zondagselectie, SJZ 1 en SJZ 2 verandert er niets. Hoofdsponsor Installatiebedrijf Van der Poel blijft uiteraard trotse sponsor van onze selectie.

Voor alle overige teams geldt dat er op korte termijn nieuwe tenues beschikbaar worden gesteld. Dit geldt voor alle jeugdelftallen, overige seniorenteams en zaalvoetbalteams. Deze tenues worden beschikbaar gesteld door onze leverancier Klupp Sportswear. Het unieke hiervan is dat alle tenues hetzelfde zullen zijn. Op de voorzijde van het shirt zal naam van Jumbo Zoeterwoude prijken. Op de achterzijde van de shirts zal de naam van Stichting Kanjer Wens komen te staan, dit wordt mogelijk gemaakt door de goede doelenstichting van Pim Blokland en zijn echtgenote. Stichting Kanjer Wens is door SJZ-promotie uitgekozen.

Scheffer sportprijzen artikel
Geco artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Voorthuijzen artikelbanner

Bestaande sponsorcontracten worden uiteraard gerespecteerd. Dit betekent dat lopende contracten worden uitgediend maar niet verlengd zullen worden. Dit is reeds met de betrokken sponsors besproken. De kledingbijdrage van de jeugd blijft wel bestaan. Deze bijdrage zal worden gebruikt voor de aanschaf van onder andere voetbalkousen.

Wij willen Klupp Sportswear en Jumbo Zoeterwoude heel erg bedanken voor het vertrouwen dat zij aan SJZ schenken.

Op de foto een korte impressie van de Nieuwjaarsreceptie, waar het nieuwe shirt getoond wordt en het contract met Jumbo Zoeterwoude is getekend.

OWN artikelbanner
Gerard Bol artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten