Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Geen veranderingen op bank bij Koudekerk

Catsanddogs artikel
ALV artikelbanner

De huidige trainersstaf van vv Koudekerk zal ook in het seizoen 19/20 bij vv Koudekerk voor de selectie staan.

Voor hoofdtrainer Ronald Rosdorff wordt dit zijn derde seizoen als hoofdtrainer, dit geldt ook voor assistent-trainer Jarno Verweij.

Gert Labots zal aan zijn tweede seizoen beginnen. Dit nadat hij het afgelopen seizoen vrijblijvend is toegetreden tot de trainersstaf om zich te oriënteren op een andere rol binnen het voetbal. ,,Gert heeft het erg naar zijn zin bij Koudekerk en kijkt er naar uit om komend seizoen in een concretere rol hier een vervolg aan te geven.”

Nadat de technische commissie en het hoofdbestuur voor “verlenging” met de trainers waren, is gesproken met een afvaardiging van de spelersgroep. Deze waren unaniem voor verlenging met de trainers. ,,De sfeer is hartstikke goed en uit deze groep is meer te halen samen met deze trainers”, vinden zij. De basis voor de spelersgroep voor komend seizoen is hiermee ook gelegd.

Ook Dennis Bos is met de technische commissie contract verlenging overeengekomen. Inmiddels in bezit van zijn trainersdiploma UEFA C wil hij graag verder werken met de spelers van het 2e elftal van vv Koudekerk. Doordat er verschillende A-spelers volgend jaar door zullen stromen naar de selectie ziet Dennis hierin een sportieve uitdaging.

Scheffer sportprijzen artikel
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Rabobank artikelbanner
Brasserie buitenhuis

Het bestuur van vv Koudekerk is zeer content met deze contractverlengingen.

Slingerland artikelbanner
Rebel Horeca artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten