Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

RCL verlengt contract met trainer Faizel Soekhai

Drankenhandelleiden artikelbanner
Mooi artikelbanner

LRCL heeft het contract met hoofdtrainer Faizel Soekhai met één jaar verlengd. Beide partijen waren er snel uit om de samenwerking ook in het seizoen 2019-2020 te continueren.

RCL heeft er veel vertrouwen in dat Soekhai met zijn staf voor verdere ontwikkeling van de selectie kan zorgdragen. RCL-voorzitter Dick van der Bijl daarover: ,,Faizel heeft in de eerste seizoenshelft goed gepresteerd met de beschikbare spelersgroep. Hij heeft realistisch voetbal gespeeld vanuit een goede organisatie. Tevens is Faizel een man die goed communiceert en de samenwerking opzoekt. Natuurlijk vinden wij het ook belangrijk dat hij de ambitie en passie uitstraalt om met deze ploeg weer stappen te maken.”

Op de foto v.l.n.r: voorzitter Dick van der Bijl, trainer Faizel Soekhai en Rob Engelse (TC).

Ook de hoofdtrainer zelf had geen twijfels over een langer verblijf bij de tweedeklasser uit Leiderdorp: ,,Vooraf was voor mij al duidelijk dat ik hier niet voor één seizoen zou komen. RCL heeft een prachtige accommodatie en met die faciliteiten moeten we sportieve stappen voorwaarts zetten. Om dat te realiseren is één seizoen niet genoeg. Er is zeker ruimte voor verbetering en daar ga ik mij om te beginnen na de winterstop voor inzetten, maar zeker ook in het volgend seizoen.”

Brasserie buitenhuis
Sepa green artikelbanner
Rabobank artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner

RCL is inmiddels met een trainingskamp begonnen aan de voorbereiding van de tweede seizoenshelft en treft bij de hervatting van de competitie direct een uitdagende tegenstander. Op zaterdag 19 januari is koploper Voorschoten in een uitwedstrijd de eerste tegenstander.

Met dank aan RCL

Rebel Horeca artikelbanner
Van Marwijk artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten